Big brother!

Hejsan alla läsare!
Då har äntligen big brother kört igång igen! Måste medge att jag inte har en aning om vem den där blogg Hanna är. Hon är en väldigt speciell människa måste man ju säga. Men måste säga att hon verkligen sätter fart på många personer i gruppen. Jag tror och hoppas att hon kommer vara kvar länge i BB huset.
Det jag tycker är bra med deltagarna i huset iår är att dom verkligen inte gillar att någon pratar bakom ryggen på någon för då har dom sagt ifrån med en gång, frågan är ju bara om det kommer att hålla i sig hela vägen.
Har igen vinnar favorit ännu men det har ju inte gått så länge ännu heller. Har heller ingen ännu som jag verkligen vill ska åka ut heller.
Är jätte dålig på namn men det är ju en kille som Hanna diskuterar mycket med som hade ett uppdrag med en tjej att dom skulle spela att vara ett par. Han och Hanna vill jag ska vara kvar länge.

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Var och handlade lite frukt för skålen gapade tomt. Så man kan ta en frukt sen när man blir lite sugen på något senare istället för man ska leta efter något sött i skåpen.
Ni får en fin bild med :)

Som vanligt får inte bilden kopieras.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!